Isabelle en Jean-Louis zijn verheugd met jullie hun thuishaven te delen.

De 1e verdieping van hun woning werd omgevormd tot een gezellig en comfortabel gastenverblijf van 90 m².

Dit landelijk gastenverblijf dat van het Commissariaat Generaal van Toerisme Wallonië 2 korenaren kreeg toegekend is ingericht op de 1e verdieping van een moderne villa, gebouwd in 1998, met onafhankelijke ingang.
“Les Hauts du Foyau” biedt gemakkelijk plaats aan 1 tot 6 personen, voor zowel korte als lange verblijven en maakt deel uit van de Federatie van de Gîtes van Wallonië.

De gite kent een ideale geografische situatie dankzij zijn gemakkelijke toegang tot de belangrijkste toeristische trekpleisters van België en is daarenboven rustig gelegen in een woonwijk op minder dan 5 minuten wandelen van een bushalte en supermarkt (7/7 geopend) en op 20 minuten wandelen van het centrum van Braine-le-Chateau.

De meest verre uitstappen kunnen op 1 dag gebeuren met een terugkeer tegen de avond naar de gite.

Gelegen in Braine-le-Chateau is deze gite vlakbij Braine l’Alleud, het slagveld van Waterloo, Nivelles en zijn oogverblindende Kapittelkerk.

Brussel bevindt zich op een 20-tal km.

Zowel in het gastenverblijf als op de website bij “evenementen” en “toerisme” kan u enkele aanbevelingen voor uitstappen terugvinden.
In de nabijheid van de gite leiden wandelingen langsheen de velden en dwars door de bossen.
De gite is eveneens geschikt voor langere verblijven. De prijsarrangementen zijn afhankelijk van de periode.

De uitgewekenen houden van deze streken, of ze nu vreemdeling zijn met een job in België of Belgen in het buitenland die hun vakantie in het land doorbrengen.

Zakenmannen vinden in de omgeving verscheidene befaamde bedrijven, gelegen in verschillende economische activiteitenzones rond de gite.

Indien u dit wenst delen Isabelle en Jean-Louis graag met u hun ervaring en kennis van de regio.

 

Voor de beschikbaarheid van het huisje, klik dan hier of prijzen klik dan hier